• Teaser
  • Teaser

Oy Fodio Ab on vuonna 1956 perustettu perheyritys

Oy Fodio Ab maahantuo, myy, asentaa ja huoltaa vaakoja maansiirtoon ja valikoimaamme kuuluvat niinikään myös runko,- hihna,- ja koukkuvaa'at sekä jäteautovaa'at.
Meiltä löytyy myös akselivaaka kuorma-auton yli- tai alikuorman estoon sekä Greenbox - Internetin kautta tapahtuva erittäin kattava seuranta kuljetuskalustoon.

Asiakaslähtöinen palvelu

Fodion toiminnan perusajatus on nyt ja on aina ollut asiakaslähtöinen palvelu. Yrityksen toimintaperiaatteet ovat hyvä tavoitettavuus ja asiakkaiden tekninen tuki. Pyrimme toimissamme aina joustavuuteen ja luotettavuuteen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelemme asiakkaita aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Alansa huipputuotteet

Maahantuomme ja myymme ainoastaan laadukkaita, oman alansa huipputuotteita, ja päämiehiämme ovatkin tunnetut eurooppalaiset Pfreundt GmbH (Saksa) ja TWS Ab (Ruotsi).

Palvelut

Fodion palveluihin kuuluvat laitteiden markkinointi-, asennus-, varmennus- ja huoltotoiminta Suomessa. Asiakaskuntaamme on pääosin maansiirtoala, kuljetus- ja rakennusliikkeet, jätehuoltoyhtiöt, kaupungit ja kunnat

Oy Fodio Ab    *    Kaskisavu 11 B, 02340 Espoo    *    www.fodio.fi    *    Kim Forsberg +358 (0)40 555 5036    *    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.    *  Tietosuojaselosteemme