Varmennuspalvelut

Laillisesti varmennetulla vaa'alla saadaan kaikille osapuolille reilu ja rehellinen tulos

  • Mittauslaitteet, joiden avulla saatavaa mittaustulosta käytetään elinkeinotoiminnassa tuotteen tai palvelun hinnan määrittämiseen, on varmennettava säädösten edellyttämällä tavalla. Fodio tarjoaa asiakkailleen täyden palvelun asennus- ja varmennuspalvelut. Ennen näitä varmentamismenettelyjä kutsuttiin termillä vakaus. Laillisesti varmennetulla vaa'alla saadaan kaikille osapuolille reilu ja rehellinen tulos.
  • Käytön aikana mittauslaitteet kuluvat, ne saattavat likaantua tai vikaantua. Niinpä niiden luotettavuus on tarkistettava säännöllisesti. Käytön aikana mittauslaitteiden toiminta pitää yleensä varmentaa määräajoin. Mittauslaitteen varmentaminen on lisäksi tehtävä aina, kun mittauslaitteen luotettavuutta on syytä epäillä tai sen merkinnät ovat vahingoittuneet.
  • Fodiolla on asennusta ja varmentamista (vakausta) varten kaksi kuorma-autoa, joissa molemmissa mukana varmennushyväksytyt punnukset ja muut varmennukseen tarvittavat välineet. Punnuksia käytämme aina myös vaakoja virittäessä asennuksen yhteydessä.
  • Ensi- ja määräaikaisvarmennuksia tehtäessä omien punnuksien käyttö säästää aikaa ja ennenkaikkea kustannuksia.

Oy Fodio Ab    *    Kaskisavu 11 B, 02340 Espoo    *    www.fodio.fi    *    Kim Forsberg +358 (0)40 555 5036    *    Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.    *  Tietosuojaselosteemme