KAIKKI PUNNITUSTIEDOT YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ AINA PFREUNDT WEB PORTAALIN AVULLA

 

Pfreundtin Web-portaalin avulla punnitus- ja mittaustietojen hallinta on helppoa tehostaen toimintaasi. Tiedot siirtyvät suoraan Pfreundt-punnitusjärjestelmistä Web-portaaliin ja ovat reaaliaikaisesti käytettävissä jatkokäsittelyä varten. Riippumatta siitä, mikä Pfreundt vaakamalli sinulla on käytössä, Web portaalista on pääsy kaikkiin tietoihin, kuten paino, päivämäärä, tuote, sijainti ja muut tiedot – reaaliajassa ja yhdellä silmäyksellä. Järjestelmää on mahdollista käyttää pilvipalvelun kautta, mutta se voidaan myös integroida olemassa olevaan järjestelmääsi suoraan. Tutustu tarkemmin ja pyydä tarjous!

  • toimitusten seuranta ja raportointi
  • varastovalvonta sekä varaston hälytysrajojen asetus
  • ajoneuvokohtainen työtehon seuranta reaaliajassa
  • saatavilla kaikkiin Pfreundtin vaakoihin

SÄÄSTÄ AIKAA

VÄHENNÄ KUSTANNUKSIA

OPTIMOI SUUNNITTELU

OMINAISUUDET

Web portaali on joustava järjestelmä, joka sopeutuu yrityksesi tarpeisiin. Sitä voi käyttää pilvipalvelun kautta suoraan tai erillisen ohjelmiston avulla. Molemmissa tapauksissa tiedot saadaan tarvittaessa siirtymään suoraan yrityksesi toiminnanohjausjärjestelmään. Mittaustiedot saat järjestelmästä eri formaateissa, kuten PDF, CSV, Excel tai TXT. Tiedot tallentuvat salatun tiedonsiirron kautta Pfreundtin palvelimille. Palvelimet sijaitsevat korkealuokkaisissa saksalaisissa datakeskuksissa. Web portaalin avulla yrityksesi pysyy digitalisaation aallonharjalla.

SAATAVAT TIEDOT

Web portaali tallentaa haluamiasi tietoja ja saat ne reaaliajassa suoraan toimistolle. Saat välittömästi tiedon omalle näytöllesi ajoneuvon tekemän punnituksen painoista, materiaaleista ja käsittelyajasta. Sijainti-tiedoista näet yhdellä silmäyksellä, missä kukin ajoneuvo on. Tallentuvat tiedot helpottavat suunnitelmien tekemistä ja säästävät resurssejasi. Kaikkia tietoja voit käsitellä ja ryhmitellä tarpeidesi mukaan. Näin voit luoda raportteja haluamillasi tiedoilla. Raportit voi myös automatisoida, jolloin ne tulevat suoraan sähköpostiisi.